Elimin Lezzeti – Eticin (resimli anlatım)
Posted by Full Time Dizi
Posted on 09:51
with No comments
- 125gram tereyağı
- Bir çay bardağı yoğurt
- bir çay bardağı sıvı yağ
- yarım çay bardağı süt
- Yarım paket kabartma tozu
- Bir kaşık şeker
üzerine
- mamelat, Reçel Ya da meyveli sos
üzerine
- pasta süsü
Tereyağ eritilir. Hamur yapacağımız kaba konur. . üzerine ılık malzemeler konup. Kıvamlı bir hamur elde edilir. Bekletmeden merdaneyle incecik açılır. Şekil aparatiyla iki boy kalıp çıkarılır yağlı kağıt tepsiye konur. 160 derecede sıcak fırında pişirilir. Hafif pembelesince kapatin. . . Pişip soğuduktan sonra sosu içine dökülür. üzeri suslenir.
Etiketler:
Çocuklar İçin
0 yorum:
Yorum Gönder